Гункан Маки

Гункан Маки уакаме

Гункан Маки уакаме

Съдържа:

нори, ориз, мариновани водорасли, сусам
1бр. / 22гр.

Цена: 1,69 лв
Гункан Маки рачешки рулца

Гункан Маки рачешки рулца

Съдържа:

нори, ориз, рачешки рулца, майонеза
1бр./22гр.


Цена: 1,69 лв
Гункан Маки пикантен тон

Гункан Маки пикантен тон

Съдържа:

нори, ориз, пикантен тон, сусамово олио
1бр. / 22гр.

Цена: 1,89 лв
Гункан Маки пикантна сьомга

Гункан Маки пикантна сьомга

Съдържа:

нори, ориз, пикантна сьомга, сусам
1бр./22гр.

Цена: 1,89 лв