Хосо Маки

Хосо Маки тон

Хосо Маки тон

Съдържа:

нори, ориз, риба тон
4бр. / 60 гр.

Цена: 3,99 лв
Хосо Маки сьомга

Хосо Маки сьомга

Съдържа:

нори, ориз, сьомга
4бр. / 60 гр.

Цена: 3,09 лв
Хосо Маки авокадо

Хосо Маки авокадо

Съдържа:

нори, ориз, авокадо
4бр. / 60 гр.

Цена: 2,39 лв
Хосо Маки рaчешки рулца

Хосо Маки рaчешки рулца

Съдържа:

нори, ориз, рачешки рулца
 4бр. / 60 гр.

Цена: 2,19 лв
Хосо Маки Такуан

Хосо Маки Такуан

Съдържа:

нори, ориз, морков
4бр. / 60 гр.

Цена: 2,09 лв
Хосо Маки краставица

Хосо Маки краставица

Съдържа:

нори, ориз, краставица
4бр. / 60 гр.

Цена: 1,99 лв