Нигири

Нигири рачешки рулца

Нигири рачешки рулца

Съдържа:

ориз, свежи рачешки рулца
2 бр. / 70 гр.

Цена: 2,89 лв
Нигири сьомга

Нигири сьомга

Съдържа:

ориз, прясна риба сьомга
2 бр. / 70 гр.

Цена: 3,89 лв
Нигири тон

Нигири тон

Съдържа:

ориз, прясна риба тон
2 бр. / 70 гр.

Цена: 4,19 лв
Нигири унаги

Нигири унаги

Съдържа:

ориз, запечена змиорка
2 бр. / 70 гр.

Цена: 4,19 лв
Нигири такуан

Нигири такуан

Съдържа:

ориз, нори, такуан, морков
2 бр. / 70 гр.

Цена: 2,49 лв
Нигири еби

Нигири еби

Съдържа:

ориз,скарида
2бр./70 гр.

Цена: 3,89 лв